arnold vanderlyde sports & business

Reacties

13 mei 2011 14:12 - Iny van Beuningen

Hi Arnold,

I would really like to thank you, also on behalf of my colleagues of the Decision Analytics team for the workshop last Monday and Tuesday in Elsloo. It was a great and very inspirational event!! Many thanks for showing us the fighting spirit.....let's keep it alive.

thanks again

Iny


4 maart 2011 18:19 - Victor Anfiloff

BIG THANKS ARNOLD!! The boxing clinic today was very inspirational (and fun!) We look forward to hosting you and your boxing team in Scheveningen this summer.

Best regards

Beach Team Holland


3 maart 2011 14:40 - moana

Uw reactie: Vanmorgen was ik aan het sporten bij Luckygym.Jouw positieve uitstraling en input hebben mij geraakt... Bedankt, Moana.


8 februari 2011 22:43 - Wendy Kiezenberg

Beste Arnold,

Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de inspirerende avond die je hebt verzorgd voor Rabobank Terneuzen-Sas van Gent.
Zelf heeft het me weer tot besef gebracht hoe ik ben geworden wie ik ben. Veranderen vanuit je eigen kracht, fight for success is zeker ook op mij van toepassing. En ik ben er zeker van dat dit ook voor vele van mijn collega's geldt. Hopelijk heeft het ons allen doen beseffen wat we al in ons leven en op de bank hebben bereikt. Maar ook dat we er nog veel meer uit kunnen halen, nog kunnen groeien. Als we dit met z'n allen vasthouden, weet ik zeker dat we aan het eind van het jaar als bank, maar ook als individu en als team op een succesvol jaar terug kunnen kijken.

Angela, ook bedankt voor het mede mogelijk maken van deze geweldige avond!

Wendy Kiezenberg
Communicatie Adviseur bij Rabobank Terneuzen-Sas van Gent


19 november 2010 10:36 - Jorieke Steenaart

Beste Angela, beste Arnold

Wij willen jullie graag bedanken voor de inzet, tijd en moeite die jullie in onze Sportontmoeting Hilversum hebben gestoken.
Alle gasten keken terug op een inspirerende avond en inspirerende woorden.
Juist in deze tijd is het goed om samen doelen na te streven en zoals dat mooi verwoord werd in de metafoor "eilandbewoner", elkaar te vinden en samen de finishlijn te bereiken. Alleen redden we dat niet, niet w.b. financiele middelen maar ook niet wat betreft ideeen, creativiteit en om sport ook als middel neer te zetten binnen de gemeenschap. We zullen de verbinding met elkaar moeten zoeken om zo samen mooi dingen te kunnen creeren.

Wij zijn dus zeker geinspireerd om de FIGHTING waardes in te zetten ten behoeve van sportend Hilversum!

Nogmaals bedankt en wij hopen dat je in de rol als coach nog vele mensen mag inspireren en prikkelen!

Met sportieve groet,

Jorieke Steenaart

Mevr. Jorieke Steenaart
beleidsmedewerker sport en recreatie

Gemeente Hilversum, dienst Inwoners,
afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling


20 oktober 2010 09:57 - Bettine

Hai Arnold en Angela,
Ik wil jullie via deze weg nog eens heel erg bedanken voor de inspirerende dag die ik en mijn clienten met jou hebben mochten beleven. Tijdens mijn gesprekken met mijn clienten komen de generaal, de eilandbewoner, de knock down en winnaarsgedachten nog regelmatig om de hoek kijken. We zullen graag nog een terugkom-moment met jou organiseren.
Hartelijke groet, Bettine Sarton van Sense Support


18 oktober 2010 13:46 - unilever

Hoi Arnold,

We wilde je nog even''onpersoonlijk' bedanken voor je inzet en enthousiasme tijdens de Unilever - NOC*NSF dag.

Complimenten hoe je in korte tijd een groep (met verschillende bloedgroepen) enthousiast kan krijgen en hierdoor op een positieve manier met elkaar een dag laat werken. We hebben alleen maar positieve verhalen gehoord over je inbreng in het programma. Helaas konden we ivm tijdsgebrek geen tijd meer vrij maken voor het inspirerend verhaal tijdens-na de lunch. Hopelijk heb je ons dit vergeven.

Nogmaals dank.

Met vriendelijke groet, Stephan14 oktober 2010 10:32 - Hanneke de Jong (Essent)

Ha Arnold,

Nogmaals bedankt voor al je fysieke en mentale inspiratie van afgelopen dinsdag. Je bent echt een bijzonder mens die anderen echt weet te raken. Veel sterkte deze week/weken.

Hanneke


4 oktober 2010 08:43 - Ruud Janssen

Ik was gisteren met mijn gezin, moeder, zus en nichtje bij de open dag van de dialyse afdeling in het Orbis medisch centrum in Sittard.
Arnold hield daar een lezing. Hij legde de parallel tussen zijn sportieve carriëre, waarin doorzetten, het gedoseerd behalen van de finish en de verzorging door een deskundig team en de dialyse patiënt. De patiënt (mijn vader) moet ook altijd knokken en kan dat niet zonder het dialyse team. Een heel mooi verhaal. Veel mensen waren onder de indruk. Later met een kopje koffie nog de gelegenheid gehad om met Arnold bij te praten.
Arnold wat ben je een geweldige vent. Nog steeds met beide benen op de grond. Je bent een voorbeeld voor velen.
Hartelijk dank.


13 september 2010 10:12 - Marcel Vos

Op maandag 6 september 2010 was ik aanwezig bij de workshop Fighting for Success voor het Johan Cruyff College van het ROC Nijmegen.
Arnold gaf zijn workshop aan de nieuwe studenten van het JCC , ouders, genodigden en aan de studenten Handhaver Toezicht en Veiligheid en beveiliging.
Met zijn persoonlijke en oprechte boodschap wist hij ons "te raken". Een ieder van ons van zwaar onder de indruk van zijn inspirerende, enthousiaste en positieve boodschap. Vooral het "blijf in beweging" zodat je minder snel geraakt word, maakte veel indruk.
Arnold, wij willen je heel erg bedanken en we wensen jouw veel succes met het verkondigen van jouw boodschap.

Marcel Vos
Docent beveiliging
ROC Nijmegen
Directeur en eigenaar Interfox Security


16 juli 2010 11:17 - CDA delegatie in het Europees Parlement

CDA Delegatie in het Europees Parlement

"Zo, het CDA durft wel; we laten ons niet uit het veld slaan! Het was dit jaar flink knokken maar knock-out kennen we niet. Op 9 juli stonden we in de ring tegenover meervoudig bokskampioen Arnold Vanderlyde voor een teambuildingsessie! Het was een doorslaand succes! We hebben de (boks-)handschoen opgepakt en de Fighting Spirit geincasseerd: Het Team heeft er zin in! Dank aan Arnold, Jouw TEAM uit Brussel, THE FIGHTING SPIRIT!


14 juli 2010 17:14 - Martijn Vliegenthart

Op 9 juli hebben wij met onze CDA delegatie uit het Europees Parlement een workshop gevolgd van Arnold. Het was interactief, inspirerend en sportief! Wij hebben kortom enorm genoten. Dank Arnold!!!!!!


30 maart 2010 23:49 - Stephan Stokkermans

Op 18 maart jl. was het 1e Lions Brittenburg Boksgala. Een evenement wat boksen op positieve wijze op de kaart zet en waar Boxing Academy een geweldige bijdrage aan heeft geleverd en wat uiteindelijk tot een mooie donatie aan Right to Play en Fonds Gehandicaptensport heeft geleid.
Angela en Arnold zijn toppers om mee te werken.


17 februari 2010 11:57 - Claudia Vrasdonk

Drie februari 2010 opende Arnold Vanderlyde ons achtste Michael-Wing-System te Roermond. Arnold, langs deze weg willen wij jou, als Stichting Michael-Wings, nogmaals hartelijk bedanken voor je medewerking! Bedankt voor de energieke en inspirerende woorden!
Hartelijke groet,
Stichting Michael-Wings


12 februari 2010 20:06 - Delta Lloyd

Beste Angela,

Bij deze willen wij Arnold hartelijk bedanken voor het geven van een geweldige, inspirerende, boost-gevende workshop vanochtend.
Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen en heb er zelf ook enorm van genoten. Hij heeft zich goed in onze organisatie verdiept en daar tijdens de workshop op ingespeeld.
Zijn enthousiasme heeft hij echt weten over te dragen aan de teamleiders. Dit heeft de goede toon gezet voor de rest van het Challenge traject binnen Delta Lloyd Leven.


29 september 2009 14:19 - Sigrid Winkel, gemeente amsterdam

24 september 2009

Opening ambtletics voor de Gemeente Amsterdam.

We vonden het een zeer geslaagde dag en wij hebben heel veel leuke reacties gehad. In het stukje op intranet bij ons wordt dit over Arnold zijn bijdrage geschreven:
De ambtletics werd geopend door de wethouder van sport van de gemeente Amsterdam en de oud olympische bokser Arnold Vanderlijde. De laatstgenoemde wist met een verhaal over zijn eigen sportieve carrière en zijn deelname aan de Olympische Spelen alle aanwezigen constant te boeien en te fascineren.


13 augustus 2009 13:03 - Berry van Leeuwen

Hoi Arnold,

Net terug van een geweldig EK Jeugd in Duitsland. De teamgeest zat er goed in maar we kwamen wat moeizaam uit de startblokken.
We hebben de eenheid goed bewaard en gewaakt voor genoeg rust, sport en gezond eten. Het EK Jeugd duurt altijd een lange 10 dagen! Op een wat rare manier vielen alle puzzelstukjes samen de laatste dag waarin we geen wedstrijd verloren. En wat kan je beter doen dan de laatste dag niet verliezen op een toernooi!!
We pakte daarmee nog mooi 2 maal goud op de onderdelen pupillen teams en pupillen 9-ball. In totaal 4 plakken gehaald: 2 maal brons en 2 maal goud!

Onze fighting spirit jel klonk mooi in de heuvels van Bad-Wildungen en alle teams waren jaloers op onze teamgeest en sfeer! Dat we dan ook nog met 2 bekers naar huis reden en history schreven is helemaal te gek! We zijn weer een jaar de nummer 1 van Europa!!

Geniet van de foto's en dank voor je workshop en inspiratie!


Met vriendelijke groet,

Berry van Leeuwen
Bonscoach Jong Oranje


27 juli 2009 21:05 - Donny van Oosterhout

Hee Arnold ,

Hier Donny van oosterhout van Jong Oranje(poolen)ik wou even een reactie geven op jou
inspirerende Fighting Fit boksclinic + mentale gedeelte .Was echt goed.het praat gedeelte was super ik ga zeker dingen meenemen in mijn verdere training, en natuurlijk A.S donderdag als we vertrekken naar het Europees Kampioenschap. Heel erg bedankt voor alles vond het heel erg indrukwekkend.

What's the spirit?

THE FIGHTING SPIRIT

MvG
Donny van oosterhout


24 juli 2009 12:28 - hennie

Ging op 1 juli naar mallorca via schiphol,wie zie ik daar zitten?Arnold!super.
heb gevraagd of ik een foto mocht maken,hij zei:foto maken?wij gaan samen,wat geresulteerd heeft in een leuke foto,waar ik heel blij mee ben.
Hartstikke sympathieke vent!!!!


20 juni 2009 20:39 - pien

heb je hyves?


Pagina [1] 2 3 4
Naam:
E-mail:
Bericht:
Type de 2 woorden over: