arnold vanderlyde sports & business

En Meer…

Op deze pagina vindt u informatie over de volgende onderwerpen:

Dagvoorzitterschap
Productpresentaties vanuit de ring
Speciale programma's

Dagvoorzitterschap

Ook dagvoorzitterschap behoort tot een van de activiteiten die Vanderlyde Sport & Business c.q. Arnold Vanderlyde voor u kan verzorgen.

De dagvoorzitter is regisseur; serieus, luchtig maar ook met een humoristische inslag houdt hij de tijd in de gaten en kapt af waar nodig.

De deelnemers of forumleden worden aan serieuze en goede vragen onderworpen om de aanwezigen een duidelijk beeld te geven waar het deze dag daadwerkelijk om gaat.

De dagvoorzitter is vanzelfsprekend goed op de hoogte van de situatie. In een voorgesprek zullen alle ins en outs met de opdrachtgever worden besproken.

Productpresentaties vanuit de ring

De boks “ring” is een perfecte omgeving om doelstellingen, veranderingen, teambelang of het creëren van teamspirit binnen uw bedrijf op een unieke wijze in beeld te brengen.

De boodschap met parallellen tussen het vechten in de ring als olympisch bokser en het vechten voor succes voor uw bedrijf is ongekend groot.

De boks “ring” is goed om in te zetten voor:

  • jaarvergadering 
  • de eindejaarsgesprekken / evaluaties
  • presentatie van nieuwe gestelde doelen
  • presentatie van nieuw strategieën
  • lancering van een nieuw product
  • presentatie van een nieuwe collega / afscheid nemen van een college
  • uitreiking van awards
  • het creëren van een vechtersmentaliteit die nodig is om als organisatie te overleven
Presentaties vanuit de ring


Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook een echte boksact tijdens het evenement te organiseren. Tevens kan Arnold Vanderlyde bijvoorbeeld worden ingezet als ringannouncer (dagvoorzitter). Belangrijke omgevingsfactoren als rondemiss, scheidsrechter, muziek en de gong kunnen uw evenement compleet maken.

Een eventuele combinatie van uw programma met een seminar of een Fighting Fit clinic is natuurlijk altijd mogelijk!Speciale programma’s

Een groeiend aantal bedrijven maakt inmiddels al gebruik van de diensten van Vanderlyde Sport & business op het gebied van workshops, seminars en clinics. Maar Vandelyde Sport & business heeft meer te bieden voor bedrijven die iets anders willen. Vanderlyde Sport & business beschikt over de juiste knowhow en een gemotiveerde netwerk om zowel klein- als grootschalige programma’s op touw te zetten met een amusement-, sport- of motivatie-thema.

Kenmerkend voor onze organisatie is de veelzijdigheid van activiteiten die we ontplooien. Van bedrijfsfeest of eenvoudige mountainbike-trail tot een volledig verzorgd thema-weekend in Disneyland met alles erop en eraan. Onze kracht ligt in samenwerking. De coördinatie houden we in eigen hand, maar de sky is letterlijk de limit.

NIEUW

Thema (management en verkooptrainingen), sport en vitaliteitsweken op Lanzarote...


   


Vanderlyde Sport & Business organiseert en begeleidt unieke trips naar het zonovergoten, vulkanische eiland Lanzarote.

Een energieke locatie voor inspiratie, sport, ontspanning en vitaliteit

Voor meer informatie: info@vanderlyde.nl