arnold vanderlyde sports & business

Seminars

 

Uitdagend programma
Coach Arnold: “De kwaliteit van je fight is de kwaliteit van je communicatie”.

Arnold Vanderlyde beschikt over een schat aan ervaring dankzij een combinatie van zijn succesvolle sportloopbaan, zijn studie aan de Hogeschool voor Sportmanagement in Groningen en zijn jarenlange opgedane kennis in het geven van seminars en coachingprogramma’s. Zijn programma’s inspireren door opmerkelijke overeenkomsten tussen topsport, ondernemen en persoonlijke groei. Het optreden van Arnold Vanderlyde is interactief en wordt met humor gebracht.

Tijdens de seminar “Fighting for Success!” laat hij de positieve betekenis van het woord Fighting naar voren komen en creëert hij bij de deelnemers een positieve vechtersmentaliteit.

 

 

Daarnaast legt hij de nadruk op “Identiteit”; wie ben ik? En wie wil ik zijn? Essentiële vragen om antwoord te krijgen op de vragen “Wat willen we bereiken?” maar ook om duidelijkheid te krijgen wat onze mogelijkheden zijn. Zo kunnen we ontdekken hoe we onze kwaliteiten zowel persoonlijk, in teamverband maar ook binnen een organisatie optimaler kunnen benutten om beter en prettiger te kunnen functioneren. 

 

Ontdekken hoe we onze kwaliteiten optimaal kunnen benutten Jezelf op de proef stellen Niet bang zijn voor het onbekende

 

De Fighting Spirit is de Persoonlijke Spirit die in ieder mens aanwezig is. Iedereen heeft wel eens een situatie in zijn leven ervaren waar je gebruik heb moeten maken van je persoonlijke spirit. Een moment waar je tot het uiterste op de proef gesteld werd. Dan ontwaakt er een persoonlijke kracht die je helpt om er door heen te komen, om het gevecht te overwinnen.

Onszelf essentiële vragen stellen om tot de kern te komen

Fighting staat voor elementaire beginselen voor het bereiken van succes.
Je persoonlijke Fighting Spirit zet je in om in een altijd veranderende wereld je staande te houden. Belangrijk daarbij is dat je vanuit je eigen kracht verbinding maakt met anderen om zo gezamenlijk tot successen te komen. De Fighting Spirit (persoonlijke spirit) is dus de basis om te komen tot teamspirit