arnold vanderlyde sports & business

Fighting Fit

 

Coach Arnold: “Boksen is een van de oudste sporten uit de geschiedenis. Bokstraining is erg goed voor je fysieke en mentale conditie”.

 

 

 

 

Vanuit Arnold’s Fighting Fit Academy heeft Arnold de clinic “Fighting Fit for Success!” ontwikkeld. Fighting Fit is een actief programma waarin Arnold de deelnemers basis bokstechnieken aanleert. Behalve een goede fysieke conditie in het dagelijks leven, dienen de sportieve oefeningen ook een hoger doel; de vechtersmentaliteit die iedereen in zich heeft zal zich uiteindelijk manifesteren.

Arnold laat zien dat iedereen op zijn eigen niveau in een korte tijd basis Fighting Fit (boks)technieken kan aanleren. En wie weet behoort tijdens deze clinic een rondje sparren tegen de oud Olympiër ook tot de mogelijkheden…!

De Fighting Fit bokstrainingen zijn weerbaarheidstrainingen die gericht zijn op de ontwikkeling van je persoonlijke spirit: De Fighting Spirit. De training is er niet op geënt om zo hard mogelijk te slaan. Integendeel. Nadruk krijgen aspecten als zelfrespect, respect voor je tegenstander, zelfbeheersing, (zelf)vertrouwen, discipline en het creëren van een sterke wil. Samen vormen ze de bepalende kern van de clinic Fighting Fit. 

Ook wordt gewerkt aan conditie, kracht, schaduwboksen, touwtjespringen, coördinatie, reaktievermogen, ademhaling en de Fighting Fit gedachten. Bij de deelnemers worden alle zintuigen op scherp gezet om iedereen bewust te maken van zijn fysieke en mentale mogelijkheden om van daaruit de uitdaging van succes te ontdekken.

 

Bij alle deelnemers zetten we de zintuigen op scherp

 

Coach Arnold: “We vechten met spirit, de Fighting Spirit”.