arnold vanderlyde sports & business

Vitaliteit

Op deze pagina vind u info over de volgende onderwerpen:

Vitaiteitstraining
Health & Businessreizen

Vitaliteitstraining
Fundamentele oefeningen voor meer vitaliteit

 “Fysieke drukte en innerlijke rust”

 Sporten is niet alleen heilzaam voor individuen, ook groepen kunnen er hun voordeel mee doen. Dat is de reden waarom steeds meer bedrijven contact opnemen met Vanderlyde Sport & Business voor stimulerende (vitaliteits)trainingen.

Vitaliteitstraining is een actief programma waarbij Arnold Vanderlyde de deelnemers de basis fundamentele oefeningen aanleert voor je dagelijkse vitaliteit.

Sporten, ontspannen en genieten: een mentaal en fysiek gezonde combinatie. Behalve vitaliteitstraining laten Arnold en zijn team de mensen ook kennismaken met de wereld van “Breathing”, a way life!, voor je dagelijkse dosis energie.

Hierbij leren de cursisten dat een effectieve ademhaling, de juiste voeding, positieve gedachten en relax en stretch oefeningen helpen bij het opdoen van meer en nieuwe energie.

Een ontspannen lichaam en geest brengen positieve gedachten voort…. Ondervind het aan den lijve!

Optimale energie door beweging

 

Health en businessreizen

 “Een gezond lichaam is de meest vruchtbare grond voor een gezonde geest”

 Op dit moment zijn we nieuwe Health- en Business reizen aan het ontwikkelen.

Deze zullen op Lanzarote en in Turkije gaan plaatsvinden. De invulling zal gericht zijn op het mentaal en fysiek bezig zijn waar in een sfeer- en spiritvolle ambiance ondermeer onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, gezonde voeding, positieve gedachten en fysieke inspanningen aan bod zullen komen.