arnold vanderlyde sports & business

Business

Workshops

 

Ontdek de uitdaging van succes!
Inmiddels heeft Vanderlyde Sport & Business ruime ervaring op het gebied van motivatietrainingen en coachingprogramma’s. We nemen u serieus. Vooraleer we met een voorstel komen hebben we eerst een goed gesprek om daarna tot de kern van uw behoefte te komen. Ons sterke punt is: U krijgt de persoonlijke touch die uw project eist, ongeacht de omvang ervan. Wij zijn groot door als organisatie bewust klein te blijven zonder extra overheadfranje. Met voor u als groot voordeel dat Vanderlyde Sport & Business het optimale rendement kan halen uit uw vraag.

Fighting for Success

Coach Arnold: “Wees niet bang voor het onbekende. Kijk het recht aan in het gezicht en durf het gevecht aan te gaan met jezelf. Ontdek de uitdaging van succes”.

 

Fighting for Success is een body en mind workshop voor deelnemers die toe zijn aan een frisse (vitale) wind. De deelnemers ontdekken de uitdaging van succes gefundeerd op een heldere visie. Belangrijk uitgangspunt hierbij is “action learning”. Een uiterst effectieve lesmethode waarin de laatste inzichten verwerkt zijn. Sleutelwoorden zijn communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Een wezenlijk en onderscheidend kenmerk voor het Fighting for Success programma is de totale intergratie van theorie, praktijk, sport en ontspanning. Alleen dan is leren ook effectief.

Mensen overtuigen van hun fysieke en mentale kracht

De workshop bestaat uit 2 delen; theorieën worden behandeld in intensieve maar korte blokken, waarna aansluitend praktische oefeningen leiden tot een direct toepasbaarheid in de praktijk. Fighting Fit, het 2e gedeelte is het fysieke gedeelte waarbij zowel individueel als in groepsverband kennis gemaakt wordt met inzichten uit (top)sport die direct aansluiten op de thema’s uit het eerste gedeelte.

De training is er op gericht mensen te overtuigen van hun fysieke en mentale kracht. Tijdens het programma komen diverse spel en bewegingsvormen en elementaire basisvaardigheden aan de orde: zelfrespect, respect voor de tegenstander, zelfbeheersing, (zelf)vertrouwen en discipline. Ook wordt gewerkt aan bokstechnieken, conditie, kracht, schaduwboksen, coördinatie, reactievermogen, ademhaling en staan we stil bij Fighting Fit gedachten.

Zelfrespect in combinatie met respect voor de tegenstander

 Bij de deelnemers worden alle zintuigen op scherp gezet om iedereen bewust te maken van zijn fysieke en mentale mogelijkheden om van daaruit de uitdaging van succes te ontdekken.

Het programma wordt samengesteld uit de volgende onderdelen: 

  • De kracht van identiteit
  • Fighting, de elementaire beginselen voor succes
  • FFS methodiek, de groeistrategie naar succes
  • De confrontatie, de kracht van verankeren, het 'anker' voor je victory gevoel

De workshop Fighting for Success is maatwerk, speciaal gesneden op de maat van de opdrachtgever. Voordat we het programma en het team samenstellen met specialisten, hebben we met u een uitgebreid intake-gesprek. Tijdens dit gesprek proberen we een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw organisatie en doelstelling. Vervolgens stellen we aan de hand hiervan het lesprogramma samen en selecteren we de trainers die op basis van hun competentie de doelstelling optimaal kunnen vormgeven. Fighting For Success is to the point: less is more. We selecteren alleen die thema’s en lesmodellen die daadwerkelijk meerwaarde garanderen. We hanteren een eigentijdse en vooral effectieve methode, waarmee we lichaam en geest aanspreken op een hoog niveau.

De confrontatie

Coach Arnold: “De confrontatie workshop is een communicatie workshop om mensen en organisaties te laten groeien. Durf de confrontatie aan te gaan want groeikracht veroorzaakt bloeikracht!”

De confrontatie is een doelstellingen workshop waarin de deelnemers op zoek gaan naar hun persoonlijke en collectieve doelen. 

De te nemen stappen tijdens de workshop zijn afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. 

Het fundament voor het realiseren van de doelen tijdens de wokshop komt voort uit de “Fighting for Success” methode. Deze 4 stappen methode is voor ons de BASIS voor het bereiken van Succes.

Succes komt niet voort uit toeval of geluk, maar komt voort uit een consequente manier van werken. De workshop is interactief. De deelnemers zijn constant in beweging. “Action learning” is volgens ons de manier om snel informatie te begrijpen en deze direct toe te passen. We werken bewust met veel metaforen omdat leren dan pas echt leuk is. Op speelse wijze en met voorbeelden werken wij aan scherpzinnigheid. Horen, zien, en voelen maakt deze workshop tot een inspirerende zintuiglijke ervaring.

Thema’s die tijdens de workshop aan bod komen:

  • De kracht van identiteit (Wie ben ik en wie wil ik zijn)
  • Je Persoonlijke Spirit, Fighting Spirit
  • Actualiteit (Het hier en nu)
  • Knock Down en Winning Mood beliefs
  • Doelen formuleren

Nieuw: Strijden voor succes!